• 24.06.2021 21:12

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

напад

  • Home
  • Националната гарда на САД замина од Капитол, пет месеци по нападот од 6 јануари

Националната гарда на САД замина од Капитол, пет месеци по нападот од 6 јануари

За првпат по речиси пет месеци, Капитол во Вашингтон, седиште на Конгресот на САД, не е заштитен од силите на Националната гарда од синоќа, бидејќи опасноста од екстремно десничарско насилство…