• 25.07.2021 04:09

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

независен академски синдикат

  • Home
  • Реакција на независниот академски синдикат за изработката на нов Етички кодекс на УКИМ

Реакција на независниот академски синдикат за изработката на нов Етички кодекс на УКИМ

Независниот академски синдикат (НАкС) реагира што Ректорската управа на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ почнала постапка за изработка на нов Етички кодекс, а нацрт-текстот деновиве е доставен само до дел…