• 31.07.2021 17:05

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

неприфатлива

  • Home
  • „Политико“: Бугарската тактика на изживување ефикасна за подземјето, но неприфатлива за ЕУ

„Политико“: Бугарската тактика на изживување ефикасна за подземјето, но неприфатлива за ЕУ

Амбасадорите на земјите-членки на ЕУ во петокот одржаа состанок со цел да го надминат ќор-сокакот, но не успеаја да ја убедат Бугарија да отстапи, што предизвика зголемување на фрустрациите меѓу…