• 20.04.2021 23:41

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

одлука

  • Home
  • Судот во Пенсилванија донесе одлука во корист на Трамп

Судот во Пенсилванија донесе одлука во корист на Трамп

Судот во Пенсилванија наредил државата да не ги брои гласачките ливчиња каде гласачите требало да дадат доказ за идентитетот, но тоа не го сториле до 9 ноември, пренесуваат американските медиуми.…