• 24.06.2021 15:25

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

онлај работилница

  • Home
  • Онлајн работилница на ЦБИ на тема „Опасностите од пропагандата и дезинформациите во денешниот свет“

Онлајн работилница на ЦБИ на тема „Опасностите од пропагандата и дезинформациите во денешниот свет“

Во четврток на 22 април со почеток од 10:00 часот, Центарот за безбедносни истражувања (ЦБИ) ќе одржи онлајн работилница на тема „Опасностите од пропагандата и дезинформациите во денешниот свет“. Настанот…