• 02.08.2021 09:42

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

органи

  • Home
  • Дваесетгодишна девојка од Берово е починатиот донор на сите органи, ја прегазил несовесен возач и избегал

Дваесетгодишна девојка од Берово е починатиот донор на сите органи, ја прегазил несовесен возач и избегал

Верица Белловска од беровско Русиново е 20-годишната почината девојка за која нејзиното семејство се согласи да ги донира органите за повеќе пациенти кои имаат потреба од тоа, откако претходно на…