• 17.04.2021 11:31

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

осуда

  • Home
  • Советот за безбедност на ОН ја осуди употребата на сила во Мјанмар

Советот за безбедност на ОН ја осуди употребата на сила во Мјанмар

Советот за безбедност на ОН остро ја осуди употребата на сила против мирните демонстранти во Мјанмар и смртта на стотици цивили, вклучувајќи жени и деца, но ја отфрли заканата за…