• 30.07.2021 15:24

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

отстранет

  • Home
  • Трамп отстранет од Твитер засекогаш

Трамп отстранет од Твитер засекогаш

Поранешниот американски претседател Доналд Трамп никогаш повеќе не може да има Твитер налог, изјави финансискиот директор на социјалната мрежа Нед Сегал. – Вака нашите правила функционираат: Кога еднаш сте отстранети…