• 17.04.2021 20:39

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

пандемија

  • Home
  • „Новите мутации нема да предизвикаат нова пандемија на коронавирусот“

„Новите мутации нема да предизвикаат нова пандемија на коронавирусот“

Ширењето на нови мутации во коронавирусот нема да предизвика нова пандемија, изјави директорот на Европската регионална канцеларија на Светската здравствена организација Ханс Клуге за шпанскиот весник „Паис“. – Новите мутации…