• 21.04.2021 17:18

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

пациенти

  • Home
  • Армијата стави на располагање воено-сантитски возила за побрз транспорт на пациентите од Ковид

Армијата стави на располагање воено-сантитски возила за побрз транспорт на пациентите од Ковид

Пет болнички возила на Армијата од денеска и се ставени на располагање на Брзата помош со цел да се зајакне транспортот на пациентите болни од Ковид -19 до болничките капацитети. Во…