• 11.04.2021 10:10

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

Пенсилванија

  • Home
  • Судот во Пенсилванија донесе одлука во корист на Трамп

Судот во Пенсилванија донесе одлука во корист на Трамп

Судот во Пенсилванија наредил државата да не ги брои гласачките ливчиња каде гласачите требало да дадат доказ за идентитетот, но тоа не го сториле до 9 ноември, пренесуваат американските медиуми.…