• 20.04.2021 13:23

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

Политика

  • Home
  • Ангела Меркел – Жена гигант во германската и европската политика

Ангела Меркел – Жена гигант во германската и европската политика

Како поддршка за деновите против насилството врз жените, за овој ден ви ја претставувам Ангела Меркел. Жена која е канцелар на Германија веќе 15 години, како и поранешна но и…