• 26.07.2021 09:10

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

Полска

  • Home
  • Полска и Унгарија без двоумење не се откажуваат од ветото за буџетот на ЕУ

Полска и Унгарија без двоумење не се откажуваат од ветото за буџетот на ЕУ

Европската унија се надева дека до вторник, Полска и Унгарија ќе го повлечат ветото за буџетот на ЕУ како и фондот за опоравувањеод covid 19. Што ќе се случи доколку…

Беата Шидло – Бивш премиер на Полска

Како поддршка за деновите против насилството врз жените, за овој ден ви ја претставувамe Беата Шидло. Голема конзервативка од Полска и потпретседателка на пратеничката група на европските конзервативци и реформисти…