• 03.08.2021 17:10

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

попис

  • Home
  • СМК: Бојкот на попис и непопишување не е ниту кривично дело ниту прекршок!

СМК: Бојкот на попис и непопишување не е ниту кривично дело ниту прекршок!

СМК бара безусловен прекин на Пописот на неопределено време, поради кризната состојба прогласена од Собранието во сила од 19 декември 2020 до 30 јуни 2021 година и поради неприфатливата Методологија…