• 30.07.2021 11:22

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

прекршување

  • Home
  • Полицискиот час го прекршиле 36 лица, за неносење маска казнети 412 граѓани

Полицискиот час го прекршиле 36 лица, за неносење маска казнети 412 граѓани

Триесет и шест лица не ја почитувале тековната забрана за движење, што е во сила од 20 часот навечер до 5 часот наутро, а изминатото деноноќие се регистрирани  412 прекршоци…