• 20.04.2021 18:37

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

прогласување

  • Home
  • Денеска се очекува прогласување на кризна состојба

Денеска се очекува прогласување на кризна состојба

На предлог на Советот за безбедност кој вчера беше прифатен од Претседателот на државата, се очекува Владата денеска да прогласи кризна состојба на територијата на целата земја во траење од…