• 01.08.2021 19:22

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

промени

  • Home
  • Хрватска е против промената на границите во регионот

Хрватска е против промената на границите во регионот

Министерот за надворешни работи на Хрватска, Гордан Грлич Радман, кој престојува во еднодневна официјална посета на Косово, изјави дека неговата држава се противи на каква било промена на границите во…