• 19.04.2021 15:41

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

репроцитет

  • Home
  • СМК: Репроцитет – Што за „Бугари“ во Македонија, тоа за Македонците во Бугарија!

СМК: Репроцитет – Што за „Бугари“ во Македонија, тоа за Македонците во Бугарија!

Светскиот Македонски Конгрес (СМК) со индигнација ја отфрла изјавата на министерот за надворешни работи на Македонија, Бујар Османи “бугарските здруженија веднаш да побараат графа во рамките на пописот на населението“,…