• 20.04.2021 16:23

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

Роман

  • Home
  • Романот „Божји Град“ на Пауло Линс објавен на македонски јазик

Романот „Божји Град“ на Пауло Линс објавен на македонски јазик

Романот „Божји град“ на реномираниот бразилски писател Пауло Линс е достапен и кај нас на македонски јазик. Според приказната на овој роман е снимен филм номиниран за Оскар. Објавен е…