• 19.04.2021 15:41

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

руска

  • Home
  • Почна голема воена вежба на руската Црноморска флота на Крим

Почна голема воена вежба на руската Црноморска флота на Крим

Руското Министерство за одбрана потврди дека околу 50 различни системи на оружје и 500 војници ќе учествуваат во големите маневри на ракетни и артилериски единици на Црноморската флота кои почнуваат…