• 01.08.2021 04:02

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

сашо марковски

  • Home
  • Институтот САРИСА и директорот Марковски го повикуваат македонското население во недела масовно да гласа за Панди Јани

Институтот САРИСА и директорот Марковски го повикуваат македонското население во недела масовно да гласа за Панди Јани

Директорот на Институтот за политички истражувања САРИСА, Сашо Марковски оствари онлај работен состанок со македонскиот кандидат за пратеник воалбанското Собрание Панди Јани. Двајцата разговараа за актуелните политички случувања, како и…