• 20.04.2021 17:20

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

Светот

  • Home
  • Странските инвестиции во Кина се зголемија во првите девет месеци

Странските инвестиции во Кина се зголемија во првите девет месеци

Странските инвестициии во Кина се зголемија за 2,5% на 103,26 милијарди УСД во првите три квартали од истиот период од минатата година, според Статистичкиот билтен на Кинеските директни странски инвестиции…