• 20.04.2021 07:41

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

СЗО

  • Home
  • Бразил не ја признава победата на Бајден

Бразил не ја признава победата на Бајден

Зад сцената, странските дипломати открија дека гестот на администрацијата на Трамп, дури и откако дозна дека ги загубил своите домашни избори, го покажа обемот на радикализмот на Белата куќа на…