• 25.07.2021 03:41

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

сила

  • Home
  • Советот за безбедност на ОН ја осуди употребата на сила во Мјанмар

Советот за безбедност на ОН ја осуди употребата на сила во Мјанмар

Советот за безбедност на ОН остро ја осуди употребата на сила против мирните демонстранти во Мјанмар и смртта на стотици цивили, вклучувајќи жени и деца, но ја отфрли заканата за…