• 20.04.2021 17:50

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

силна армија

  • Home
  • Зошто ни е потребна силна Армија?

Зошто ни е потребна силна Армија?

Професорот Александар Нацев, во пост на својата фејсбук страна појаснува зошто ни е потребна силна армија. „Една од главните обврски на секоја Влада е да ги заштити или одбрани своите…