• 20.04.2021 17:21

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

скопје

  • Home
  • Изложба „Современа скулптура“ во АРТ ХАБ во Скопје

Изложба „Современа скулптура“ во АРТ ХАБ во Скопје

Друштвото на ликовни уметници на Македонија денеска ќе ја постави изложбата „Современа скулптура“ во Уметничкиот центар АРТ ХАБ, во Скопје. Изложбата ќе биде отворена за посетителите од 25 февруари до…

Во Скопје отворена изложба за тангото и љубовта

Во големиот салон во Домот на културата „Кочо Рацин’ – Скопје вчера беше отворена изложбата “Вечното танго на љубовта во нас“. Во годишената изложба посветена на Тангото и љубовта учествува…