• 03.08.2021 19:56

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

Славната Флоренс

  • Home
  • „Славната Флоренс“ – премиера на Турски театар

„Славната Флоренс“ – премиера на Турски театар

Во Турскиот театар вечер во 19 часот премиерно ќе биде изведена претставата „Славната Флоренс“ во режија на Драгана Милошевска – Попова и според текстови на П.Квилтер, Н.Мартин, Џ.Коган, Б.Крајчевска, Д.Милошевска…