• 25.06.2021 07:07

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

смена

  • Home
  • Партијата на Рама почнува постапка за смена не претседателот Илир Мета

Партијата на Рама почнува постапка за смена не претседателот Илир Мета

Генералниот секретар и координатор на пратеничката група на Социјалистичката партија, Таулант Бала, најави дека по пребројувањето на гласовите од неделните избори, партијата ќе го започне процесот на разрешување на шефот…