• 30.07.2021 16:09

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

Советот за безбедност

  • Home
  • Советот за безбедност на ОН ја осуди употребата на сила во Мјанмар

Советот за безбедност на ОН ја осуди употребата на сила во Мјанмар

Советот за безбедност на ОН остро ја осуди употребата на сила против мирните демонстранти во Мјанмар и смртта на стотици цивили, вклучувајќи жени и деца, но ја отфрли заканата за…