• 18.04.2021 10:21

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

Современа скулптура

  • Home
  • Изложба „Современа скулптура“ во АРТ ХАБ во Скопје

Изложба „Современа скулптура“ во АРТ ХАБ во Скопје

Друштвото на ликовни уметници на Македонија денеска ќе ја постави изложбата „Современа скулптура“ во Уметничкиот центар АРТ ХАБ, во Скопје. Изложбата ќе биде отворена за посетителите од 25 февруари до…