• 25.07.2021 19:51

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

Србија

  • Home
  • Балканска безбедносна мрежа: Србија предничи со големи воени вежби во изминатите пет години

Балканска безбедносна мрежа: Србија предничи со големи воени вежби во изминатите пет години

Повеќедневните маневри „Молневит удар 2021“ се трета голема национална вежба на Војската на Србија од 2016 година, а тие вежби ги рангираат српските вооружени сили на прво место во регионот…

Србија се затвара, ќе работаат само прехранбените продавници, аптеките и бензиските

Српската премиерка Ана Брнабиќ изјави денеска дека од утре до понеделник во државата се ќе биде затворено, освен продавниците за храна, аптеките и бензинските пумпи. По седницата на Кризниот штаб…