• 31.07.2021 04:46

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

столе попов

  • Home
  • Наградата „Стале Попов“ за „Боксерот од Ново маало“ на Владимир Плавевски

Наградата „Стале Попов“ за „Боксерот од Ново маало“ на Владимир Плавевски

Романот „Боксерот од Ново маало“ од авторот Владимир Плавевски, во издание на „Арс Либрис“, дел од „Арс Ламина – публикации“, ја доби престижната награда „Стале Попов“ за најдобра прозна книга…