• 25.07.2021 19:52

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

странски сили

  • Home
  • ЕУ повика ги повика странските сили и платениците да си заминат од Либија

ЕУ повика ги повика странските сили и платениците да си заминат од Либија

Европската унија ги повика сите странски сили и платеници да си заминат од Либија, истакнувајќи дека тоа е предуслов за враќање на стабилноста во земјата разурната од војна. Претседателот на Советот на…