• 20.04.2021 23:54

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

Судан

  • Home
  • Египет, Етиопија, Судан не успејаа да направат напредок за спорната брана

Египет, Етиопија, Судан не успејаа да направат напредок за спорната брана

Египет, Етиопија и Судан не успејаа да постигнат договор за нов пристап на преговори за решавање на нивниот долгогодишен спор околу контроверзната брана што Етиопија ја гради на Синиот Нил,…