• 24.07.2021 09:52

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

Судијка

  • Home
  • Ејми Коуни Барет – Жена со невидeни достигнувања, висок интелект и непопустлива лојалност кон уставот

Ејми Коуни Барет – Жена со невидeни достигнувања, висок интелект и непопустлива лојалност кон уставот

Како поддршка за деновите против насилството врз жените, за овој ден Ви ја претставувамe Ејми Коуни Барет. Родена е на 26 јануари 1972 година во Њу Орлеанс, Луизијана. Таа е…