• 31.07.2021 16:08

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

Театар

  • Home
  • Театарот за деца и младинци денеска го прославува 31-виот роденден

Театарот за деца и младинци денеска го прославува 31-виот роденден

Театарот за деца и младинци (ТДМ) денеска го прославува 31-виот роденден и соопшти дека поради пандемијата го одбележува скромно – со низа пораки и честитки споделени на социјалните мрежи од…