• 11.04.2021 22:53

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

трамп

  • Home
  • Трамп отстранет од Твитер засекогаш

Трамп отстранет од Твитер засекогаш

Поранешниот американски претседател Доналд Трамп никогаш повеќе не може да има Твитер налог, изјави финансискиот директор на социјалната мрежа Нед Сегал. – Вака нашите правила функционираат: Кога еднаш сте отстранети…

Судот во Пенсилванија донесе одлука во корист на Трамп

Судот во Пенсилванија наредил државата да не ги брои гласачките ливчиња каде гласачите требало да дадат доказ за идентитетот, но тоа не го сториле до 9 ноември, пренесуваат американските медиуми.…