• 18.04.2021 15:30

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

Три концерти

  • Home
  • Три концерти во МКЦ во организација на „ПМГЏЕЗ“

Три концерти во МКЦ во организација на „ПМГЏЕЗ“

Дискографската куќа „ПМГЏЕЗ“ во Младинскиот културен центар ќе реализира серија од три концерти во живо на македонска џез музика и современа класика, со почитување на мерките за заштита од КОВИД-19. Првиот концерт…