• 24.06.2021 10:36

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

убиен активист

  • Home
  • Се вжештува атмосверата во Албанија пред изборите во недела: Убиен активист на Социјалистичката партија (ВИДЕО)

Се вжештува атмосверата во Албанија пред изборите во недела: Убиен активист на Социјалистичката партија (ВИДЕО)

Еден убиен и две лица провредени е исходот од вооружената престрелка која што се случи денеска во албанскиотград Елбасан. Во престрелката животот го загубил Пјерин Џувани активист на Социјалистичкатапартија, а…