• 05.04.2021 11:28

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

угостителски објекти

  • Home
  • Од утре нови ристриктивни мерки: Се затвораат угостителските објекти, полицискиот час се зголемува

Од утре нови ристриктивни мерки: Се затвораат угостителските објекти, полицискиот час се зголемува

Од утре ќе бидат воведени нови рестриктивни мерки во Македонија поради сериозната состојба со коронавирусот, објави порталот Курир. Неофицијално, според информациите на Курир, до Владата е предложено зголемување на полицискиот…