• 24.07.2021 17:28

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

укината

  • Home
  • Смртната казна укината уште во една американска држава

Смртната казна укината уште во една американска држава

Гувернерот на американската сојузна држава Вирџинија, Ралф Нортум, го потпиша законот за укинување на смртната казна, што ќе биде заменета со доживотен затвор без можност за предвремено помилување, јавија руските…