• 02.08.2021 18:35

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

Унгарија

  • Home
  • Полска и Унгарија без двоумење не се откажуваат од ветото за буџетот на ЕУ

Полска и Унгарија без двоумење не се откажуваат од ветото за буџетот на ЕУ

Европската унија се надева дека до вторник, Полска и Унгарија ќе го повлечат ветото за буџетот на ЕУ како и фондот за опоравувањеод covid 19. Што ќе се случи доколку…