• 24.06.2021 13:30

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

Фетулах Ѓулен

  • Home
  • Турската разузнавачка служба го уапси во странство внукот на Фетулах Ѓулен

Турската разузнавачка служба го уапси во странство внукот на Фетулах Ѓулен

Турската разузнавачка служба го уапси во странство и го врати во земјата внукот на исламскиот проповедник Фетулах Ѓулен, противникот на претседателот Реџеп Тајип Ердоган кој го обвини за неуспешниот државен…