• 19.04.2021 05:00

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

Фидес

  • Home
  • Орбан формира нова група

Орбан формира нова група

Унгарската владејачка партија Фидес разговара со конзервативните политички сили, вклучувајќи го и италијанскиот популист Матео Салвини, додека таа бара нова група во Европскиот парламент, изјави во петокот, премиерот Виктор Орбан.…