• 31.07.2021 04:48

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

филмски предизвик

  • Home
  • Започнува филмскиот предизвик #WesternBalkansChallenge

Започнува филмскиот предизвик #WesternBalkansChallenge

Во рамки на платформата #EuropeanFilmChallenge од денеска започнува новиот филмски предизвик #WesternBalkansChallenge, за филмофилите од Северна Македонија и Србија. Учесниците во предизвикот треба за четири недели да изгледаат четири филмови…

Европски филмски предизвик до 17 мај

Од 8 март до 17 мај филмофилите може да учествуваат на Европскиот филмски предизвик (European Film Challenge) и тие што ќе имаат најмногу освоени поени ќе отпатуваат на црвениот тепих…