• 24.06.2021 13:31

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

Филозофски филмски фестивал

  • Home
  • Три филма вечер на програмата на 11. Филозофски филмски фестивал

Три филма вечер на програмата на 11. Филозофски филмски фестивал

На 11. Филозофски филмски фестивал (ФФФ) денеска ќе бидат прикажани долгометражните филмови од официјалната селекција – „Атлантида“ – најдобриот филм на „Хоризонти“ во Венеција  и „Вдиши-издиши“, добитник на Гран-при од…

Почнува 11. Филозофски филмски фестивал

Почнува 11. Филозофски филмски фестивал Скопје, 27 мај 2021 (МИА) – Со џез концерт на отворено и еден од најголемите класици на немиот филм „Толпата“ (THE CROWD) вечерва, со почеток од…