• 02.08.2021 18:36

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

Филхармонија за Филхармонија

  • Home
  • Уште еден концерт „Филхармонија за Филхармонија“

Уште еден концерт „Филхармонија за Филхармонија“

По првиот камерен концерт кој се одржа на крајот од минатата година, на кој настапија музичари од оркестарот на Филхармонија, овој четврток во 20 часот ќе се одржи уште еден…