• 10.04.2021 09:51

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

финска

  • Home
  • Финска се подготвува за целосно затворање

Финска се подготвува за целосно затворање

Финската Влада предложи целосно затворање во пет градови, вклучувајќи го и главниот град Хелсинки, за да се спречи ширењето на коронавирусот. Според предлогот, на граѓаните ќе им биде дозволено да ги напуштат…