• 25.06.2021 04:29

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

формат

  • Home
  • Одлагањето на дебатата за Западен Балкан во ЕУ е само поради форматот

Одлагањето на дебатата за Западен Балкан во ЕУ е само поради форматот

Висок дипломатски извор во ЕУ денеска на брифинг со новинарите во Брисел увери дека одлуката да се одложи дебатата за западниот Балкан на претстојниот Совет за надворешни работи е исклучиво…