• 23.07.2021 20:03

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

Холандија

  • Home
  • Холандски избори 2021 година

Холандски избори 2021 година

На 17 март треба да се одржат парламентарните избори во Холандија. Моменталната влада е предводена од кабинетот на Марк Руте која е составена од победничката партија VVD-Народна партија за слобода…